Frequently Asked Questions

 (veel gestelde vragen) voor: 

 FAQ - Mijn KNVvL
FAQ - Flightdeck 

 

Helaas duurt het overzetten en implementeren van het nieuwe systeem langer dan gewenst. Daarom duurt het langer tot alle gegevens zichtbaar zijn en aanvragen van bijvoorbeeld brevetten verwerkt kunnen worden. We betreuren dit ten zeerste en bieden hiervoor onze excuses aan. 

Mijn.KNVvL.nl - Voor leden

Mijn.KNVvL.nl is de toegang tot jouw online KNVvL.  Hier regel je als lid alle belangrijke zaken. Van het bewerken van persoonlijke gegevens, naar het inschrijven voor cursussen en examens, tot het aanvragen van brevetten.

Mijn.KNVvL.nl is per 19 januari 2024 ook beschikbaar als APP voor Android en Apple. Deze tref je in de app store

Heb je vragen over mijn.knvvl.nl? Ga dan naar de FAQ pagina --> FAQ - mijn.KNVvL.nl >>>

Flightdeck - Voor club- en afdelingsbesturen

Flightdeck is de plek waar bestuurders en medewerkers van het bondsbureau informatie van leden kunnen beheren. Deze zal per 26 januari 2024 beschikbaar zijn. Voor die tijd kunnen club- en afdelingsbesturen nog even niet inloggen. Wij hopen op uw geduld en begrip hiervoor. 

Heb je vragen over Flightdeck? Ga dan naar de FAQ pagina --> FAQ - Flightdeck >>>

Ik heb een (andere) vraag over de app, Flightdeck of Mijn.KNVvL.nl 

Heb je een vraag over MijnKNVvL.nl, de app of Flightdeck, maar staat deze niet op de FAQ pagina's die je hierboven kunt vinden?  Om ervoor te zorgen dat je vraag zo snel mogelijk bij de juiste persoon terecht komt, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Het contactformulier is uitsluitend voor vragen over: